Vevőszerző marketing eszközök – gyors bevétel, állandó forgalom a honlapod segítségével!

BOLDOG SZÜLINAPOT!

Ki az aki nem örül ennek a két szónak?! Még a legmogorvább ügyfelet, vevőt, embert is mosolyra késztetünk ezzel a két szóval! Na, de mi többet akarunk a mosolynál…

1.) Gyors bevétel, azonnali profit!

A honlapod sokkal több vásárlót tudna szerezni! Tudtad, hogy a honlapodra látogatók 98%-a sosem tér vissza!? Hogyan tedd őket vásárlóvá?

Árengedmény, kupon, meglepetés

ajandek-szalagLepd meg ügyfeled vagy a potenciális vásárlót egy szülinapi meglepetéssel, kuponnal vagy árengedménnyel és növeld a bevételed!

A szülinapot ünneplőknek a keze félig a pénztárcájukon van. Ilyenkor sokkal könnyebben lepik meg magukat egy ajándékkal vagy „meglepetéssel”, hiszen aznap: ez jár nekik. Ez az ő napjuk és egyszerűen megérdemlik. Ezen a napon minden rózsaszínűbb, minden szebb, a gondok eltörpülnek és a pénztárca kinyílik. Ezen a napon minden olcsóbbnak tűnik…

Ezt a stratégiát már sokan évek óta használják, aki még nem teszi, az pénzt hagy az asztalon, nap mint nap!

Minden nap több ezer embernek van szülinapja, akik aznap mélyen a zsebükbe nyúlnak és vesznek valamilyen prémium vagy akár luxuscikket, szolgáltatást, élményt!

 

2.)    Hűséges vevő lesz belőle – igazi lojális visszatérő vásárlóvá válik

loyal-customersHa valakit felköszöntünk szülinapján, ez azt jelenti, hogy fontos számunkra, hiszen vettük a fáradtságot, hogy ezt megtegyük! Ez azt jelenti, hogy egymásért teszünk valamit, ergo nem egy hétköznapi kapcsolat van közöttünk. Fontosabbá válunk a konkurenciától, más cégektől, más emberektől.

Bekerülünk egy belső körbe, így már más szemmel tekint ránk! Nem olyan érzékeny az árainkra, rendszeresen visszajön hozzánk és gyakrabban vásárol!

Mindez miért? Csak azért mert figyelmesek voltunk! Ennyi, semmi más. Ugye megéri!?

 

3.)    Ingyen marketing

online marketingTöbbnyire a hűséges vásárlóink egyben az ingyenes marketing csatornák. Ingyen fog minket ajánlani és gondolkodás nélkül felhívja ránk a figyelmet, ha szükséges. Vagy akár elmeséli, hogy kapott egy szülinapi ajándék kupont tőlünk, ami szintén rendkívül szimpatikus marketing.

A lényeg, hogy egy kis figyelmességgel megindul a marketing hógolyó és akár egy gleccserré válhat a hűséges ügyfeleink és vásárlóink által!

 

 

Hogyan valósítsuk meg a szülinapi marketinget?

popupa.) Elkérjük a látogató e-mail címét és születési dátumát a honlapunkon, egy felugró ablak segítségével:

Ezzel nem csak a meglévő ügyfeleinket érhetjük el, hanem a potenciális vásárlókat is, akik elhagyják a weboldalunkat és valószínűleg sosem térnek vissza! A statisztikák szerint 98%-a a látogatóknak sosem tér vissza! Ez egy hatalmas veszteség!

b.) Kiküldjük automatikusan – egy szoftver segítségével – a személyre szabott felköszöntő emailt, a benne található meglepetéssel, árengedménnyel vagy kuponnal!

Az email szövegnek empatikusnak, személyre szabottnak és megnyerőnek kell lennie. Mindebben segítünk, mint ahogy a profi email design elkészítésében is!