Hogyan növeltem az ügyfeleim számát 37%-kal!

Alap:

Mi az, amitől leginkább fél az ügyfél vásárlás előtt!? A csalódástól és attól, hogy becsapják! Ezt kell kezelned…

 

Lényeg:

Hogyan tudod kezelni ezt a jelenséget!?

Referenciákkal:

referencia marketing

kardos

ficsor

juhasz

 

007-es technika:

Hogyan szerezz ügyfél véleményeket?

Nem tart sokáig és nem kell nagy ügyet csinálni belőle, csak annyit kell tenned, hogy következő alkalommal, amikor megérkezik a kedvenc ügyfeleid egyike, akkor megkéred, hogy mondjon pár mondatot a cégedről vagy esetleg rögtön megkéred, hogy írja le. Miközben leírja, mond el őszintén, hogy azért van szükség a véleményére, mert szeretnétek kirakni néhány referenciát a weboldalra a nevével vagy cégnevével együtt. Így akár ingyen reklámot kap az ő cége is. Ha nem cégeknek értékesítesz, akkor nyilván cégnév nélkül, csak névvel tüntesd fel a véleményt.

Miután megtette jön egy apró trükk: vedd elő az okostelefonod vagy egy digitális fényképezőgépet és mond a következőt:

„… a marketing tanácsadóm Gabrics András a lelkemre kötötte, hogy fénykép nélkül ne is térjek vissza. Szóval, ha megengeded, akkor csinálnék rólad egy gyors fényképet…”

Többnyire, mire idáig elérsz belemennek a dologba és így szerzel egy rendkívül hasznos fényképes, névvel ellátott referenciát! Nem is olyan nehéz, ugye?! 🙂

 

Eredmények:

Amint kiraktam a fényképes referenciákat 52%-kal nőtt a feliratkozóim száma és 37%-kal a megrendelőim száma. Ha nekem működött, akkor Neked is fog!

 

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük