Adatvédelem és Cookie

 

A jelen adatvédelmi nyilatkozat a Marketing 007 által üzemeltetett www. marketing007.hu weblapon és aldoménjein történő adatkezelésre terjed ki. Az adatvédelmi nyilatkozat folyamatosan elérhető a következő oldalon: www.marketing007.hu/adatvedelem .

A Marketing 007 ( továbbiakban adatkezelő), mint adatkezelő, magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen jogi tájékoztató tartalmát. Kötelezettséget vállal arra, hogy szolgáltatásával kapcsolatos adatkezelése megfelel a jelen tájékoztatóban és a hatályos jogszabályokban meghatározott rendelkezéseknek.

Az adatkezelő megnevezése:

 Név: Marketing 007

Székhely: 6723 Szeged, Hajós utca 28/B

Email cím: andras (at) marketing007.hu

Adószám: 67347403126
Nyilvántartási szám: 50098303

A Marketing 007 adatkezelési alapelvei összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal:

  • 2008. évi XLVII. törvény – a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmáról
  • 2008. évi XLVIII. törvény – a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól
  • 2011. évi CXII. törvény – az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról
  • 2001. évi CVIII. törvény – az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről

Tájékoztatás az adatkezelésről

  • A Felhasználó tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről, valamint kérheti személyes adatainak helyesbítését, illetve – a jogszabályban elrendelt adatkezelések kivételével – törlését az adatfelvételénél jelzett módon, illetve a marketing007.hu weboldalon feltüntetett elérhetőségen.
  • Felhasználó kérelmére a Marketing 007 tájékoztatást ad az általa kezelt adatokról, azok forrásáról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról. A Marketing 007 a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 30 napon belül írásban, közérthető formában adja meg a tájékoztatást.
  • A Marketing 007 zárolja a személyes adatot, ha a Felhasználó ezt kéri, vagy ha a rendelkezésére álló információk alapján feltételezhető, hogy a törlés sértené a Felhasználó jogos érdekeit. A zárolt személyes adat kizárólag addig kezelhető, ameddig fennáll az az adatkezelési cél, amely a személyes adat törlését kizárta.
  • A Marketing 007 törli a személyes adatot, ha kezelése jogellenes, a Felhasználó kéri, a kezelt adat hiányos vagy téves – és ez az állapot jogszerűen nem orvosolható – feltéve, hogy a törlést törvény nem zárja ki, az adatkezelés célja megszűnt, vagy az adatok tárolásának törvényben meghatározott határideje lejárt, azt a bíróság vagy a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elrendelte.
  • A személyes adatok törlésére, zárolására, helyesbítésére 30 nap áll az adatkezelő rendelkezésére. Amennyiben a Marketing 007 a Felhasználó helyesbítés, zárolás vagy törlés iránti igényét nem teljesíti, 30 napon belül írásban közli az elutasítás indokait.
  • A Marketing 007 a helyesbítésről, a zárolásról és a törlésről az Ügyfelet, továbbá mindazokat értesíti, akiknek korábban az adatot adatkezelés céljára továbbította. Az értesítést mellőzi, ha ez az adatkezelés céljára való tekintettel a Felhasználó jogos érdekét nem sérti.
  • A Marketing 007 a személyes adatot helyesbíti, ha az a valóságnak nem felel meg, és a valóságnak megfelelő személyes adat a rendelkezésére áll.
  • A Marketing 007 honlapján indított feliratkozás a feliratkozási feltételek elfogadását is jelenti egyben. Azaz, a blogértesítőre és/vagy az e-mail tanfolyamokra, hírlevelekre való feliratkozással egyidejűleg a felhasználó hozzájárulását adja, hogy ettől a weboldaltól (esetlegesen akár reklámot is tartalmazó) elektronikus levelet fogad. A feliratkozáskor kapott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik személynek semmilyen körülmények között nem adjuk át. A feliratkozás bármikor egy kattintással megszüntethető a levelek alján található link segítségével.
  • A felhasználókat kizárólagos felelősség terheli a személyes azonosítójuk és jelszavuk használatáért, ideértve az azonosító és a jelszó használatával összefüggő valamennyi tevékenységért.Amennyiben a felhasználó ezeket az adatokat mégis felfedi egy harmadik személy számára, ennek következtében elveszítheti a Szolgáltatás keretében az adatkezelő által kezelt adatai feletti rendelkezés lehetőségét.

Tájékoztatás az adatbiztonságról

  • A Marketing 007 minden szükséges biztonsági lépést, szervezési és technikai intézkedést megtesz a személyes adatok legmagasabb szintű biztonsága, illetve azok jogosulatlan megváltoztatásának, megsemmisítésének és felhasználásának megakadályozása érdekében.
  • A Marketing 007 minden szükséges intézkedést megtesz az adatintegritás biztosítása érdekében, azaz az általa kezelt és/vagy feldolgozott személyes adatok pontossága, teljessége, valamint naprakész állapota érdekében.
  • A Marketing 007 az adatokat megfelelő intézkedésekkel védi különösen a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, továbbítás, nyilvánosságra hozatal, törlés vagy megsemmisítés, valamint a véletlen megsemmisülés, sérülés, továbbá az alkalmazott technika megváltozásából fakadó hozzáférhetetlenné válás ellen. A Marketing 007 ezért fenntartja a jogot, hogy amennyiben ügyfelei vagy partnerei részéről a rendszerében biztonsági rést érzékel, akkor azokról az ügyfeleit és partnereit tájékoztassa, és ezzel egyidejűleg a biztonsági rés megszüntetéséig a Marketing 007 rendszeréhez, szolgáltatásaihoz való hozzáférését korlátozza.

Tájékoztatás a Cookiek használatáról

Cookiek (Sütik) segítségével a webhely megjegyzi a látogatásával kapcsolatos információkat. Ezáltal gördülékenyebbé válhat a következő látogatás, könnyebb lesz a webhely használata, könnyebben tud személyre szabott tartalmat elérni az interneten a felhasználó.

A Marketing 007 a harmadik fél által (Google) származó cookiekat használ, amely információt gyűjt arról, hogy a felhaszanáló hogyan használja a honlapunkat. A cookiekat elemzésekre, webanalitikára, hirdetések mérésére és remarketing lista építésére használjuk. A cookiek nem gyűjtenek olyan adatokat, amely alapján a felhasználó azonosítható lenne.

A felhasználó a cookiekat bármikor törölheti a számítógépéről, illetve beállíthatja böngészőjében a cookiek tiltását.

A Googletól származó cookiekhoz tartozó adatvédelmi irányelvekről bővebben itt olvashat.

 

 

Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Több Infó

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close